ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Η επιστροφή ενός αντιήρωα!



Παραλάβαμε, επιτέλους τα αντίτυπα του τρίτου άλμπουμ των θλιβερών περιπετειών του γνωστού μας "ασθενή" πιτσιρικά και είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε και επίσημα την κυκλοφορία της 18ης έκδοσης μας την οποία ελπίζουμε να βρείτε ενδιαφέρουσα. Παραθέτουμε το δελτίο τύπου και σας ενημερώνουμε πως, ήδη, κάποια αντίτυπα βρίσκονται στα βιβλιοπωλεία Solaris και Comicon και ελπίζουμε πως μέσα στις επόμενες δεκαπέντε μέρες θα μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα γνωστά στέκια. Με αφορμή τη συγκεκριμένη κυκλοφορία, ετοιμάζουμε και κάποιες παρουσιάσεις της συνολικής δουλειάς του Σταύρου Κιουτσιούκη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε μόλις τελειώσουμε με τις λεπτομέρειες. Καλή πρωτοχρονιά σε όλους!


YELLOW BOY III
Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει
Σχέδιο & Σενάριο: Σταύρος Κιουτσιούκης

Σύμφωνα με το νόμο του Μέρφι «τίποτε δεν είναι αρκετά άσχημο ώστε να μη μπορεί να γίνει χειρότερο». Και όντως ο Yellow Boy, σε μια μικρή, φωτεινή στιγμή ανάρρωσης, επιστρέφει στο σχολείο, στη «γλυκιά θαλπωρή» των δασκάλων και των συμμαθητών του. Ή μήπως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι; Οι θλιβερές και μίζερες μέρες του Yellow Boy φαίνεται να μην τελειώνουν ποτέ αλλά ο ίδιος θα αποδειχθεί πολύ σκληρός για να πεθάνει!

Στο νέο, τρίτο άλμπουμ αυτού του «επικού», πλέον, χρονικού αθλιότητας και μιζέριας ο Yellow Boy προσπαθεί, παρ’όλες τις αντιξοότητες, να πατήσει γερά στα πόδια του και να υψώσει το δάχτυλο στην παράλογη πραγματικότητα. Και ο Σταύρος Κιουτσιούκης, για μια ακόμη φορά, μας κάνει να γελάσουμε με ένοχη απόλαυση. Οι παράλογα αστείες και γεμάτες ειρωνεία περιπέτειες του χλωμού πιτσιρικά, πιστές στα χνάρια των μεγάλων σατιρικών δημιουργών της ευρωπαϊκής κόμικς σκηνής, προκαλούν ξανά την πολιτική ορθότητα.

Το YELLOW BOY ΙΙΙ: Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει , κυκλοφορεί με τη μορφή ενός καλαίσθητου comic-strip άλμπουμ, 48 σελίδων, σε εξειδικευμένα καταστήματα κόμικς και επιλεγμένα βιβλιοπωλεία, στην τιμή των 4,00 ευρώ, από τις εκδόσεις Ένατη Διάσταση. Και αν ανακαλύπτετε τώρα τη σειρά, σας ενημερώνουμε πως διατίθενται ακόμη το δύο πρώτα άλμπουμ για όσους θέλουν τη δόση τους από μαύρο χιούμορ ολοκληρωμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου