ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Ο Σταύρος Κιουτσιούκης και το Yellow Boy στη Λέσχη Φίλων Κόμικς


Επί τη ευκαιρία της κυκλοφορίας του Yellow Boy III, ετοιμάζουμε, σε συνεργασία με τη Λέσχη Φίλων Κόμικς, μια μικρή εκδήλωση-παρουσίαση της σειράς. Το Σάββατο,λοιπόν, 16 Ιανουαρίου και ώρα 20:00, σας περιμένουμε στο χώρο της Λέσχης (Αγ. Ειρήνης 5 στο Μοναστηράκι) για κρασί και κουβέντα.

Το Yellow Boy III: Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει θα παρουσιάσει η Εύη Σαμπανίκου ιστορικός τέχνης, μόνιμη επίκουρος του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μέλος της ομάδας Iconotopia, ενώ ο Πάνος Κρητικός από την Ένατη Διάσταση θα κάνει μια συνολική παρουσίαση του έργου του Σταύρου Κιουτσιούκη. Εννοείται πως στην εκδήλωση θα βρίσκεται και ο ίδιος ο Σταύρος, ο οποίος θα μιλήσει για το χρονικό της δημιουργίας του «ήρωα» του και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του (Yellow Boy, Οι Ιππότες).

Και μιας και αυτή είναι η πρώτη "επίσημη" παρουσίαση κάποιων από τις εκδόσεις μας στην Αθήνα, είπαμε να προσφέρουμε και κατιτίς έξτρα. Έτσι, θα διατεθούν, σε ιδιαίτερα φιλική τιμή, αντίτυπα του fanzine Λαλούμ (μια από τις underground και εξαντλημένη εδώ και χρόνια, δουλειές του Σταύρου Κιουτσιούκη) το οποίο θα ανατυπωθεί σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και με νέο εξώφυλλο, ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Επίσης, θα διατείθενται και οι λοιπές εκδόσεις της Ένατης Διάστασης, επίσης σε πολύ φιλική τιμή, ειδικά για όσους θα τιμήσουν με την παρουσία τους τη συγκεκριμένη βραδιά.

Θα χαρούμε πολύ να τα πούμε από κοντά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου