ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

Ένα video trailer και μια ανακοίνωση.


Γεια χαρά!

    Ελπίζουμε να περάσατε όμορφα κατά τις πασχαλινές διακοπές και η επιστροφή στην καθημερινότητα να ήταν ομαλή. Από την πλευρά μας, προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε τη διανομή των νέων μας βιβλίων- μια διαδικασία που πάντα μας παίρνει περισσότερο χρόνο απ’όσο θα θέλαμε, αλλά….  Πιστεύουμε πάντως πώς μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα συνεργαζόμενα με τις εκδόσεις μας βιβλιοπωλεία.

  Όσον αφορά το Comicdom Con, για άλλη μια φορά περάσαμε ένα υπέροχο- αλλά πάντα κουραστικό- τριήμερο γεμάτο κόμικς, κουβέντα και καλούς φίλους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους από εσάς περάσατε από το περίπτερο μας, αγοράσατε κάποιο βιβλίο μας ή κάνατε κάποιο σχόλιο για τη δουλειά μας. Έχει μεγάλη σημασία αυτό για εμάς (πολύ περισσότερο απ΄όσο φαντάζεστε). ΑΛΛΑ: Κάποιος φίλος/φίλη, κάνοντας μια στάση από το περίπτερο μας στάθηκε απρόσεκτος/η και ξέχασε κάτι. Οπότε:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
Το Σάββατο, 20/4 κάποιος ξέχασε μια παλιά εφημερίδα (κάποιων δεκαετιών) στο περίπτερο μας, την οποία μόλις είχε αγοράσει από κάποιο παλαιοπωλείο (σε διόλου ευκαταφρόνητη τιμή). Η εφημερίδα βρίσκεται στην έδρα μας, συσκευασμένη όπως ακριβώς βρέθηκε και θα θέλαμε πολύ να του την επιστρέψουμε. Αν ο ίδιος ή κάποιος γνωστός του διαβάσει αυτή την ανακοίνωση και μπορεί να δώσει λύση, ας επικοινωνήσει μαζί μας.

 
Και κλείνοντας να ευχαριστήσουμε πολύ τον φίλος μας τον Λάμπρο, ο οποίος διάβασε το ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ του Γιάννη Δαχή και αποφάσισε να φτιάξει ένα video-trailer το οποίο έντυσε με μουσική των Pornostroika Dadayfi και ανέβασε σε αυτό το link:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RIFJxBp9Si0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου