ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Η Ένατη Διάσταση στη 12η Έκθεση Κόμικς στη Θεσσαλονίκη - Τελευταίες ανακοινώσεις



 

 




Γεια χαρά σε όλους!

 

    Ελάχιστες μέρες μας χωρίζουν από τη 12η Έκθεση Κόμικς στη Θεσσαλονίκη και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

 

Ο νέος κατάλογος που συγκεντρώνει τα έργα που θα εκτεθούν στο Γαλλικό Ινστιτούτο είναι έτοιμος και για μια ακόμη χρονιά η Ένατη Διάσταση ανέλαβε την επιμέλεια και τη διανομή του.

 

Παράλληλα βρισκόμαστε στην ευτυχή θέση να παρουσιάσουμε και μια νέα έκδοση υπό τον τίτλο Βυζιά από τον παλιό μας συνεργάτη και φίλο Σταύρο Κιουτσιούκη. Τις δύο νέες αυτές εκδόσεις μαζί και με τους υπόλοιπους πολύ ενδιαφέροντες (θέλουμε να ελπίζουμε) τίτλους μας, θα τις βρείτε στον πάγκο της Ένατης Διάστασης όπου όλα μας τα βιβλία θα διατίθενται, όπως πάντα, σε πολύ φιλικές τιμές.

 

Επίσης, ο Σταύρος, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της zart_corps έχει ετοιμάσει μια νέα αυτοέκδοση με τίτλο Τζακ & Τζόσουα: Στοχασμοί (γύρω από το τίποτα)  η οποία θα κάνει επίσης πρεμιέρα την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης και την οποία θα βρείτε επίσης στον πάγκο μας.

 

Τέλος, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και ώρα 20:30 έχει προγραμματιστεί και η «επίσημη» παρουσίαση του άλμπουμ Βυζιά στον συνεδριακό χώρο του Γαλλικού Ινστιτούτου. Ταυτόχρονα θα γίνει και η παρουσίαση του άλμπουμ Παράδοξος Ύπνος του Φώτη Παπαστεφάνου που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις μας. Ο Σταύρος και ο Φώτης θα μιλήσουν για τη δουλειά τους, θα ανταλλάξουν απόψεις με το κοινό και θα υπογράψουν αντίτυπα των βιβλίων τους.

 

Θα χαρούμε πολύ να τα πούμε από κοντά. Είμαστε σίγουροι πως θα περάσουμε ένα υπέροχο τετραήμερο.  








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου