ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

Η Ένατη Διάσταση στο THE COMIC CON στη Θεσσαλονίκη!


 
Όσοι από εσάς μας γνωρίζετε προσωπικά και όσοι παρακολουθείτε τις δραστηριότητες μας, θα έχετε καταλάβει πόσο μας αρέσουν όλες αυτές οι εκδηλώσεις και τα φεστιβάλ που σχετίζονται με την αγαπημένη μας τέχνη. Και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων της Θεσσαλονίκης εμπλουτίζεται με μια ακόμη εκδήλωση σχετικά με τα κόμικς και μάλιστα μ'ένα φεστιβάλ μεγάλου βεληνεκούς, με σημαντικούς καλεσμένους από το εξωτερικό και πολλά υποσχόμενο γενικότερα. Εμείς θα είμαστε εκεί και ελπίζουμε και εσείς.

 Έτσι λοιπόν το προσεχές τριήμερο, 8 με 10 Μαΐου, στο THE COMIC CON, στον πάγκο της Ένατης Διάστασης θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε για κάποιες ώρες κάποιους από τους φίλους- δημιουργούς-συνεργάτες οι οποίοι θα υπογράφουν αντίτυπα των κόμικς τους και θα συνομιλούν με το κοινό.! Πιο συγκεκριμένα οι ώρες των signings είναι:


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/5:

-19.00 - 20.00 μ.μ. - Φώτης Παπαστεφάνου και Θοδωρής Παπαδόπουλος (ΜΙΚΡΕΣ ΖΩΕΣ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/5:

- 7.00-18.00 μ.μ. - Δημήτρης Λαγός (ΝΕΚΡΑ ΟΝΕΙΡΑ)

-18.00-19.00 μ.μ. - Τάσος Ζαφειριάδης (ΤΟ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ

-19.00-20.00 μ.μ. - Φώτης Παπαστεφάνου και Θοδωρής Παπαδόπουλος (ΜΙΚΡΕΣ ΖΩΕΣ)
-20.00-21.00 μ.μ. - Σταύρος Κιουτσιούκης (Ο ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΗΣ)


ΚΥΡΙΑΚΗ 10/5:

-17.00-18.00 μ.μ. - Δημήτρης Λαγός (ΝΕΚΡΑ ΟΝΕΙΡΑ)
-18.00-19.00 μ.μ. - Φώτης Παπαστεφάνου και Θοδωρής Παπαδόπουλος (ΜΙΚΡΕΣ ΖΩΕΣ)


Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε απο κοντά, για να συνομιλήσετε με τους δημιουργούς μας και να ακούσουμε τα σχόλια σας για τα έργα τους!

Όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του THE COMIC CON, τους καλεσμένους αλλά και ότι άλλο χρειάζεται να ξέρετε θα τις βρείτε στη σελίδα:  http://thecomiccon.gr/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου