ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Η Τσαλακωμένη Ουρά - Ένα παραμυθένιο άλμπουμ από τους Σταύρο Κιουτσιούκη και Έφη Θεοδωροπούλου!

 
 
 
Έντάξει, το ξέρουμε πως δεν θα σας κάνει εντύπωση αλλά ναι, βγάζουμε άλλο ένα άλμπουμ του Σταύρου! Το ξέρετε πως τον συμπαθούμε και μας αρέσει η δουλειά του αλλά αυτή τη φορά έχει και εξαιρετική παρέα. Διαβάστε περισσότερα στο δελτίο τύπου...
 
 
--Δελτίο Τύπου--
Η Τσαλακωμένη Ουρά
 
 
Σενάριο: Σταύρος Κιουτσιούκης               
Σχέδιο: Έφη Θεοδωροπούλου
 
 «Φυσικά θα ήταν τεράστια έκπληξη για μένα να δω τον Ωγκύστ… Έχει να περάσει περί τα 80 χρόνια από ’δώ. Και άσε που είναι και νεκρός τα τελευταία 32.» Μ’αυτά τα παράξενα λόγια, η μυστηριώδης κυρία υποδέχθηκε την έκπληκτη Ρω…
 
Ο Σταύρος Κιουτσιούκης διακρίνεται για το έξυπνο και πολύ ιδιαίτερο χιούμορ του. Ως δημιουργός κόμικς έχει γράψει και εικονογραφήσει κάποια πολύ όμορφα και αστεία άλμπουμ.
 
Η Έφη Θεοδωροπούλου διαθέτει μια πολύ όμορφη σχεδιαστική γραμμή που δανείζεται κάτι από το ύφος και τις ρευστές μορφές των εναλλακτικών bandes dessinées και αυτό είναι το πρώτο της κόμικ «μεγάλου μήκους».
 
Οι δυο τους αφηγούνται μια παραμυθένια και όμορφα εικονογραφημένη ιστορία όπου ο χρόνος και ο έρωτας βυθίζονται στο απαλό τρίχωμα μιας τσαλακωμένης ουράς. Η Ένατη Διάσταση, πιστή στην εκδοτική της παράδοση, συνεργάζεται, για μια ακόμη φορά, με τον Σταύρο Κιουτσιούκη, δίνει, για μια ακόμη φορά, εκδοτικό βήμα σε μία ταλαντούχο και νεοεμφανιζόμενη δημιουργό και παρουσιάζει, για μια ακόμη φορά, ένα παράξενο κόμικ άλμπουμ.
 
 
1η Έκδοση: Απρίλιος 2016
Είδος: Φαντασία/Χιούμορ
Διαστάσεις: 17 x 24
Αριθμός σελίδων: 48 / Ασπρόμαυρο
Τιμή: 5,99 ευρώ
ISBN: 978-618-5115-11-1
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου