ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Διπλή Βιβλιοπαρουσίαση: Intra Muros και Η Τσαλακωμένη Ουρά [Η Ένατη Διάσταση στο THE COMIC CON 2016]


 
 
Οι φίλοι της Ένατης Διάστασης από τη Θεσσαλονίκη θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία για να συναντήσουν από κοντά τους δημιουργούς δύο εκ των πιο πρόσφατων κυκλοφοριών μας.
 
Στην παρουσίαση των ολοκαίνουριων άλμπουμ INTRA MUROS: Η ΠΛΗΡΗΣ ΈΚΔΟΣΗ (του Τάσου Ζαφειριάδη και του Πέτρου Χριστούλια) και Η ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΗ ΟΥΡΑ (της Έφης Θεοδωροπούλου και του Σταύρου Κιουτσιούκη)- που θα λάβει χώρα στα πλαίσια του THE COMIC CON 2016- οι τέσσερεις δημιουργοί θα μιλήσουν για τη δουλειά τους και θα υπογράψουν αντίτυπα των άλμπουμ τους. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο ραδιοφωνικός παραγωγός και εκδότης Νίκος Δαλαμπύρας.
 
Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο καφέ του Μουσείου Φωτογραφίας της Θεσσαλονίκης, στην Αποθήκη Α' του Ο.Λ.Θ., το απόγευμα της Παρασκευής, 6 Μαΐου, στις 19:30 μ.μ.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι η Λένα, δημιουργός του πολύ όμορφου άλμπουμ A BETTER STORY- που επίσης μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις μας- θα βρίσκεται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 7 και 8 Μαΐου στο περίπτερο της Ένατης Διάστασης, εντός του χώρου που θα φιλοξενείται στην Αποθήκη Γ' του Λιμένα Θεσσαλονίκης και θα υπογράφει αντίτυπα του άλμπουμ της.
 
Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου