ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Αν θέλετε τα αντίτυπα των βιβλίων σας υπογεγραμμένα πρέπει να ξέρετε ότι...


Οι δημιουργοί που συνεργάζονται με τις εκδόσεις μας θα βρίσκονται στο περίπτερο μας κατά τη διάρκεια του τριημέρου και θα υπογράφουν αντίτυπα των βιβλίων τους. Σε γενικές γραμμές, το πρόγραμμα των signings θα είναι χαλαρό αλλά επειδή, ενδεχομένως, κάποιοι από εσάς να μην διαθέτετε αρκετό χρόνο και να θέλετε να προγραμματίσετε τη βόλτα σας ανάλογα με τα events που θα «τρέχουν», αποφασίσαμε να οργανωθούμε και να παραθέσουμε συγκεκριμένες μέρες και ώρες. Έχουμε και λέμε λοιπόν (τα σίγουρα):

Παρασκευή 16 Απριλίου- Ώρα 19:00

Ο Κωστής Τζωρτζακάκης θα υπογράφει αντίτυπα του ολοκαίνουριου άλμπουμ του Η Κόρη της Φοινικιάς αλλά και από τους Ιππότες.

Ο Κωνσταντίνος Παπαμιχαλόπουλος θα υπογράφει αντίτυπα του άλμπουμ Ο Γιάπωνας: Δευτερονόμιον.

Σάββατο 17 Απριλίου- Ώρα 12:00

Ο Σταύρος Κιουτσιούκης θα υπογράφει αντίτυπα των τριών άλμπουμ του Yellow Boy και των Ιπποτών (στους οποίους υπογράφει το σενάριο).

Σάββατο 17 Απριλίου- Ώρα 19:00

Οι Δημήτρης Καμπουρίδης και Βασίλης Λόγιος θα υπογράφουν αντίτυπα του Αντιδότου. Ο Φάνης Παπαχριστόπουλος εκείνες τις ημέρες θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη για διακοπές αλλά μας στέλνει την αγάπη του.

Αυτά είναι τα ωράρια του signing για τα οποία μπορούμε να δεσμευτούμε. Κάντε μια βόλτα από το περίπτερο μας και σε άλλες ημέρες και ώρες. Όλο και κάποιος θα υπογράφει.

1 σχόλιο:

  1. Εδώ PEGOUINOS από Comicoupoli.Πάνο μπορώ να έχω ένα e-mail σου παρακαλώ γιατί θέλω να επικοινωνήσω μαζί σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή