ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Comicdom Con 2010- Δέκα Μέρες Μετά!


Ήταν ένα υπέροχο τριήμερο! Κουραστικό αλλά υπέροχο. Ή αλήθεια είναι πως δεν έχουμε μαζέψει ακόμα τα κομμάτια μας από το ταξίδι μας στην Αθήνα (ιδιαίτερα ο Νίκος που εργάζεται πυρετοδώς για κάτι πολύ ενδιαφέρον στη Θεσσαλονίκη για το οποίο θα σας ενημερώσουμε προσεχώς) αλλά είναι καιρός να συγκεντρωθούμε και να οργανωθούμε.

Ξεκίνησε η διανομή των καινούριων μας κόμικς η οποία θα ολοκληρωθεί μέσα στις προσεχείς εβδομάδες. Για αρχή, θα μπορείτε, από Δευτέρα, να τα βρείτε στα βιβλιοπωλεία Solaris, Comicon και Jemma, στην Αθήνα και στον Πειραιά και σύντομα και στα υπόλοιπα βιβλιοπωλεία που μας φιλοξενούν. Ήδη κάποια σχόλια για τις νέες μας κυκλοφορίες έχουν αναρτηθεί σε κάποια sites αλλά αν θέλετε να μας πείτε και απευθείας τη γνώμη σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε. Ένα από τα πράγματα που απολαύσαμε κατά τις ημέρες του Comicdom ήταν η γνωριμία μας με κάποιους από τους ανθρώπους που μας διαβάζουν και τα σχόλια τους για τη δουλειά μας. Το εκτιμούμε πολύ αυτό και μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι.

Και επειδή στο φετινό Comicdom έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση κάποια πολύ ενδιαφέροντα και αξιόλογα κόμικς, όσοι δεν είχατε την ευκαιρία να τα εντοπίσετε κατά τις ημέρες του πανικού του con, κάντε μια χαλαρή βόλτα από τα βιβλιοπωλεία. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου