ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010


Ας ξεκινήσουμε σημειώνοντας πως ΔΕΝ ξεχάσαμε να ανανεώσουμε το blog μας. Απλώς το παραμελήσαμε λίγο. Το καλοκαίρι, έτσι και αλλιώς, δικαιολογεί τέτοιου είδους παραλήψεις. Το φθινόπωρο μας βρήκε "κάπως", με πολύ δουλειά και τρέξιμο, αλλά τέλος πάντων την παλεύουμε. Όπως θα έχετε διαπιστώσει η κατάσταση γύρω μας ειναι πολύ περίεργη και το μέλλον προβλέπετε ζόρικο. Όσον αφορά τις εκδόσεις μας, ετοιμάζουμε τέσσερα νέα "βιβλία" αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσουν. Περιμένουμε να κατακαθήσει λίγο η "σκόνη". Αν ενδιάφέρεστε για κάποια hints, το πρόγραμμα μας περιλαμβάνει:

1- Την συλλογική επανέκδοση ενός πολύ αστείου και αλλόκοτου κόμικ, που διαβάσατε τμηματικά πριν από χρόνια σε έντυπο ευρείας κυκλοφορίας.

2- Την επιστροφή ενός από τους "on-going" τίτλους μας.

3- Την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνεγασία δύο γνωστών δημιουργών του χώρου σε μια έκδοση περιορισμένου και αριθμημένου τιράζ.

4- Την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ από έναν δημιουργό τον οποίο γνωρίσατε από τις εκδόσεις μας αλλά σε εντελώς διαφορετικό ύφος και στυλ.

[Η σειρά που παρατείθεται παραπάνω δεν αντιστοιχεί απαραίτητα και στην προγραμματισμένη σειρά έκδοσης των συγκεκριμένων κόμικς]

Περισσότερες πληροφορίες για όλα αυτά θα δοθούν εν καιρώ. Εσείς προσπαθήστε να περνάτε όσο καλύτερα γίνεται και - που θα πάει;- τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου