ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011














Άλλο ένα Comicdom Con έφτασε στο τέλος του και προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος είδαμε πολλούς φίλους, γνωρίσαμε παλιούς και νέους αναγνώστες, ακούσαμε τα σχόλια σας για τις εκδόσεις μας και γενικά απολαύσαμε την όλη επικοινωνία μαζί σας. Αυτές τις μέρες, μετά τον εορταστικό πασχαλινό "πυρετό" ασχολούμαστε, κυρίως, με τη διανομή των νέων μας εκδόσεων (τις οποίες ελπίζουμε να διαβάσετε και να απολαύσετε). Ήδη, μπορείτε να βρείτε τα νέα μας βιβλία στα βιβλιοπωλεία Jemma, Solaris, Comicon αλλά και στη Λέσχη Φίλων Κόμικς, στην Αθήνα και τον Πειραιά και εντός των ημερών στα βιβλιοπωλεία της Θεσσαλονίκης. Άνευ απροόπτου, η διανομή θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Μαίου, με τη βοήθεια των πρακτορείων διανομής με τα οποία συνεργαζόμαστε. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν, επίσης, να βρουν κάποιες διαδικτυακές παρουσιάσεις και σχόλια για τις νέες εκδόσεις στις ιστοσελίδες comicdom.gr και greekcomics.gr.

Όσον αφορά την Αράχωβα, το limited edition και πολύ όμορφο κόμικς των Τάσου Ζαφειριάδη και Παναγιώτη Πανταζή να σας ενημερώσουμε πως, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία (έτσι για να κρατήσουμε τον "ιδιαίτερο" χαρακτήρα της έκδοσης)οπότε, όσοι δεν το έχετε διαβάσει θα περιμένετε κάποιο φεστιβάλ ή άλλη εκδήλωση για να το αποκτήσετε.

Επίσης, ο Νίκος Δαλαμπύρας, ετοιμάζει ένα βιντεάκι με πλάνα από το περίπτερο μας στο Comicdom Con το οποίο ελπίζουμε να ανεβάσουμε σύντομα εδώ. Και επειδή, δυστυχώς, η φωτογραφική μου μηχανή μας "πρόδωσε" τις ημέρες του con,δανειζόμαστε δύο φωτό που τράβηξε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης και τις οποίες μπορείτε να βρείτε (μεταξύ πολλών πολλών άλλων)στα πολύ όμορφα και κατατοπιστικά Comicdom Con Reports 2011 που επιμελήθηκε, στο comicdom.gr. (Ευχαριστούμε Ανδρέα!)

Να περνάτε καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου