ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Comicdom Con 2012 : Κάποιες τελευταίες ανακοινώσεις

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το Comicdom Con 2012 και σας παρουσιάζουμε κάποιες ανακοινώσεις της τελευταίας στιγμής:

Signings

Όπως θα έχετε διαπιστώσει και από τις προηγούμενες χρονιές δεν είμαστε πολύ καλοί στο να «δένουμε» τους δημιουργούς που συνεργάζονται μαζί μας πίσω από έναν πάγκο και να υπογράφουν βιβλία παρόλα αυτά κάνουμε φιλότιμες προσπάθειες. Για φέτος λοιπόν, ο Νίκος Μηλιώρης θα υπογράφει αντίτυπα του άλμπουμ του Τα Χρονικά του Πυρετού και τα τρία απογεύματα του convention, 19:00-21:00.
Ο Σπύρος Ευάγγελος Αρμένης αρνείται πεισματικά να συμμετάσχει σε τέτοιου είδους ταπεινές διεργασίες αλλά μας διαβεβαίωσε πως ο Κούνελος θα περιφέρεται στους χώρους του con οπότε, αν είστε αιθέρια ύπαρξη ή έστω αρκετά ευγενικοί, ενδεχομένως να αποκτήσετε ένα ενυπόγραφο αντίτυπο του The Forest.
Ο Κωνσταντίνος Παπαμιχαλόπουλος και ο Zaro, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορούν να δεσμευτούν για την παρουσία τους στο περίπτερο μας αλλά υποσχέθηκαν ότι θα προσπαθήσουν να αφιερώσουν λίγο χρόνο υπογράφοντας αντίτυπα των άλμπουμ τους Επιλαρχία και Έλεος, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν και σε χρόνο που θα ανακοινωθεί επί τόπου.

Special mini comic

Σας έχουμε, ήδη, ενημερώσει για μια ειδική- περιορισμένων αντιτύπων- έκδοση που θα κυκλοφορήσει με αφορμή το The Forest. Να διευκρινίσουμε λοιπόν πως οι δέκα πρώτοι αναγνώστες κάθε ημέρας που θα έχουν την ευτυχία να αποκτήσουν ένα αντίτυπο του άλμπουμ θα ανταμειφθούν με το mini comic United Nations of the Superpowered Extremists of the European Forest Commitees.
Ακολουθούν το εξώφυλλο και τα credits της έκδοσης.




Σχέδιο –Σενάριο: Κούνελος
Εξώφυλλο: Κούνελος.
Χρώμα εξωφύλλου: Λουκία Πήλου.
Αφίσα οπισθόφυλλου: Κών Χρυσούλης


Και κλείνουμε μ’ένα The Forest promo-strip. Τα λέμε από κοντά στο con!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου