ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

Διακοπές στην Κόλαση


Η τρίτη έκδοση που έχουμε ετοιμάσει και θα παρουσιάσουμε στο Comicdom Con 2013, έρχεται από έναν πρωτοεμφανιζόμενο δημιουργό. Ο Γιάννης Δαχής, στο μίνι άλμπουμ του ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ παρουσιάζει μια συλλογή από «δύσκολες» ιστορίες, οι οποίες δεν θα σας κάνουν να περάσετε όμορφα την ώρα σας αλλά αξίζει να τις διαβάσετε. Σκοτεινό, μακάβριο και με σκληρό χιούμορ, φιλοδοξεί να γίνει ένα από τα πιο «άσχημα» κόμικ άλμπουμ που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Λεπτομέρειες στο δελτίο τύπου που ακολουθεί: 

Ένα ταξίδι σε μια άλλη διάσταση, αντανάκλαση ενός φρικτά παραμορφωμένου κόσμου. Μια συλλογή από μικρές ιστορίες που εστιάζουν σε κάθε τι φρικτό και αποτρόπαιο, σαν εφιάλτες που γεννιούνται από μια στερημένη από ελπίδα φαντασία.

Στην πρώτη του εμφάνιση στον χώρο των ελληνικών κόμικς, ο Γιάννης Δαχής δημιουργεί ένα «δύσκολο» άλμπουμ. Με αφετηρία το στοιχείο του φανταστικού και με αισθητική που προσεγγίζει τις εφιαλτικές ιστορίες του Thomas Ott, το άρρωστο χιούμορ του Kaz και τα «φτηνά» κόμικς τρόμου της ιταλικής σχολής, καταγράφει το υπαρξιακό αδιέξοδο ενός κόσμου σε αποσύνθεση. Το γκροτέσκο αστικό τοπίο, ο εκφυλισμός της ανθρώπινης ζωής, ο σωματικός και ψυχικός ακρωτηριασμός, η απομόνωση, συνθέτουν τον θεματικό άξονα τον οποίο ο δημιουργός προκαλεί τον αναγνώστη να «απολαύσει» με ηδονοβλεπτική περιέργεια.

Ένα αλλόκοτο κόμικ άλμπουμ, για τους φίλους των κόμικς τρόμου και των «περίεργων» αναγνωσμάτων γενικώς...

 

1η Έκδοση: Απρίλιος 2013

Είδος: Κοινωνικό / Τρόμου

Διαστάσεις: 12 x 16

Αριθμός σελίδων: 56 / Ασπρόμαυρο

Τιμή: 4,50 ευρώ

ISBN: 978-960-99851-6-1

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου