ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Παράδοξος Ύπνος


 

Όσοι παρακολουθείτε στενά τα  δρώμενα της εγχώριας σκηνής θα έχετε υπόψη σας τον Φώτη Παπαστεφάνου και τα κόμικς του από τους καταλόγους και τις εκθέσεις κόμικς της Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει κάθε χρόνο η ομάδα Inkorrekt. Ελπίζουμε, επίσης, ότι έχετε διαβάσει την πολύ όμορφη αυτοχρηματοδοτούμενη έκδοση με τίτλο Μικρές Παράξενες Ιστορίες, που παρουσίασε στο περσινό Comicdom Con και στην οποία διασκεύαζε σε κόμικς διηγήματα γνωστών συγγραφέων που κινούνταν στο χώρο του φανταστικού.

 
 Φέτος λοιπόν, η Ένατη Διάσταση έχει τη χαρά και την τιμή να παρουσιάσει την πρώτη μεγάλου μήκους δουλειά ενός πολλά υποσχόμενου δημιουργού. Το άλμπουμ ονομάζεται ΠΑΡΑΔΟΞΟΣ ΥΠΝΟΣ, τοποθετείται χρονικά στη Βυζαντινή Εποχή και ελπίζουμε να σας αρέσει. Ορίστε και το Δελτίο Τύπου:






    

 Βυζαντινή Αυτοκρατορία, 8ο αιώνας μ.Χ. Η κεντρική Ασία αποτελεί για τους ταξιδιώτες της εποχής μια αχανή, αχαρτογράφητη έκταση όπου μπορούν να συμβούν τα πάντα.Ο Αμπντούλ Μαλίκ, ο εκκεντρικός εμίρης του εμιράτου της Μπουχάρας, ενδιαφέρεται να μάθει τι όνειρο βλέπει ο νεογέννητος γιος του που έχει πέσει σε λήθαργο. Τρεις Έλληνες απεσταλμένοι του Αυτοκράτορα ξεκινούν από την Κωνσταντινούπολη έχοντας μια ιδιαίτερη αποστολή. Τι κρύβεται πίσω από το αίνιγμα του παράδοξου ύπνου;

 Ο Φώτης Παπαστεφάνου, στην πρώτη του μεγάλου μήκους εκδοτική προσπάθεια, παρουσιάζει μια μεσαιωνική ιστορία μυστηρίου στα πρότυπα των κόμικς της ευρωπαϊκής σχολής. Συνδυάζοντας την περιπέτεια με το ιστορικό δράμα και τη λαογραφική παράδοση και προσθέτοντας άφθονες χιουμοριστικές πινελιές, δημιουργεί ένα όμορφο και πρωτότυπο άλμπουμ που αναπλάθει επιτυχώς μια εποχή όπου το όνειρο μπορούσε να συνυπάρξει με την πραγματικότητα.   

1η Έκδοση: Απρίλιος 2013
Είδος: Ιστορική Περιπέτεια /Χιούμορ
Διαστάσεις: 16,5 x 23,5
Αριθμός σελίδων: 82 / Ασπρόμαυρο
Τιμή: 9,00 ευρώ

ISBN: 978-960-99851-5-4

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου