ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014

Ο Δεξιοτέχνης - Νέο άλμπουμ από τον Σταύρο Κιουτσιούκη

 Λίγο πριν την έναρξη του Comicdom Con 2014, βρισκόμαστε στον γνωστό εργασιακό πυρετό, ετοιμάζοντας τις νέες εκδόσεις μας που πολύ θα θέλαμε να βρείτε ενδιαφέρουσες και να τις απολαύσετε. Μετά λοιπόν από τα καμμένα comic strip που παρουσίασε στο άλμπουμ με τον "εμπνευσμένο" τίτλο Βυζιά, που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες από τις εκδόσεις μας,  ο Σταύρος Κιουτσιούκης "ξαναχτυπά" με κάτι αρκετά διαφορετικό. Ξεφεύγοντας από το format των comic strip και των σύντομων ιστοριών, δοκιμάζει τις δυνάμεις του σ'ενα μεγάλο άλμπουμ. Και όχι μόνο αυτό. Στον Δεξιοτέχνη θα βρείτε όλα εκείνα τα στοιχεία του χιούμορ και του ύφους που αγαπάτε στα κόμικς του Σταύρου συν κάτι επιπλέον: Άφθονο σεξ! (για όσους διαμαρτυρηθήκατε πως τα βυζιά στο προηγούμενο άλμπουμ περιορίστηκαν στον τίτλο)

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου με τις λεπτομέρειες και εμείς θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα.


         
Ο Δεξιοτέχνης

Σχέδιο-Σενάριο: Σταύρος Κουτσιούκης                
Χρωματισμός: Σοφία Σπυρλιάδου


Ο Ντανιέλ είναι ένας συνεσταλμένος φοιτητής του Χημικού, αμήχανος με τις γυναίκες και... παρθένος. Η επαφή του με το αντίθετο φύλο περιορίζεται στο διαδικτυακό πορνό και στη συγκατοίκηση με την όμορφη και απόλυτα απελευθερωμένη ξαδέρφη του, Βανέσα. Μια σειρά όμως από τυχαία περιστατικά θα του αποκαλύψουν ότι διαθέτει ένα ιδιαίτερο χάρισμα που θα τον αναδείξει σε δεξιοτέχνη του...

Στο πρώτο του μεγάλο άλμπουμ, ο Σταύρος Kιουτσιούκης- σε συνεργασία με τη Σοφία Σπυρλιάδου ή οποία "ντύνει" τις σελίδες με υπέροχους γκρίζους τόνους- παρουσιάζει μια τολμηρή και αστεία ιστορία που παίζει με τις αντρικές φαντασιώσεις και αποδίδει έναν άτυπο φόρο τιμής στις "τσόντες" που αγαπήσαμε. Εννοείται πως πρόκειται για ένα κόμικ άλμπουμ που απευθύνεται μόνο σε ενήλικα άτομα, με αίσθηση του χιούμορ και ερωτική διάθεση.


 

1η Έκδοση: Απρίλιος 2014
Είδος: Χιούμορ / Ερωτικό
Διαστάσεις: 17 x 24
Αριθμός σελίδων: 96 / Ασπρόμαυρο
Τιμή: 9,00 ευρώ
ISBN: 978-960-99851-9-2
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου