ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

Η Σκόνη του Επισκέπτη - Νέο κόμικ από τους Κυριάκο Μακρή και Βασιλική ΣαγκιώτηΣυνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τις εκδόσεις μας να παρουσιάζουν παράξενα και ιδιαίτερα κόμικς, ετοιμάσαμε μία ακόμη έκδοση που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Comicdom Con 2014. Πρόκειται για ένα one-shot τεύχος που έγραψε και επιμελήθηκε ο Κυριάκος Μακρής (θυμάστε τη Βρώμικη Τρομπέτα και Άλλες Οικτρές Ιστορίες από τις εκδόσεις Χαραμάδα το 2012;) και εικονογράφησε η Βασιλική Σαγκιώτη. Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου για τις λεπτομέρειες και απολαύστε το πολύ όμορφο video που ετοίμασαν οι δημιουργοί για να πάρετε μια γεύση.


 
 
Η Σκόνη του Επισκέπτη
 
 
Σενάριο: Κυριάκος Μακρής                                            
Σχέδιο: Βασιλική Σαγκιώτη
 
 
 Ο Ανεμοστρόβιλος "Άλφα" ετοιμάζεται για το σαρωτικό πέρασμά του από την πόλη Νεοδύνη. Η πόλη αδειάζει απελπιστικά τρομαγμένη. Ένας άνθρωπος θα μείνει πίσω και μαζί με τις αναμνήσεις του, θα αντιμετωπίσει τις ενοχές του. Δεν υπάρχει χρόνος. Δεν υπάρχει βαρύτητα. Μέσα στο μυαλό του περιστρέφονται όλα, ενώ ότι βρίσκεται έξω, περιστρέφεται από τον ανεμοστρόβιλο. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη και άνιση, στην περίπτωση που θα ήταν "μόνος". 
 
Ο Κυριάκος Μακρής και η Βασιλική Σαγκιώτη παρουσιάζουν μια παράξενη και σκοτεινή ιστορία με φόντο τις αναμνήσεις και την απομόνωση. Πρόκειται για ένα εσωτερικό one-shot τεύχος, με κλειστοφοβική ατμόσφαιρα και υποβλητική εικονογράφηση. Μια παραμυθένια αλληγορία σ'ένα ρημαγμένο αστικό τοπίο για εκείνους που αρνούνται να εγκαταλείψουν.
 
 
 
 
1η Έκδοση: Απρίλιος 2014
Είδος: Φαντασία/Κοινωνικό
Διαστάσεις: 17 x 24
Αριθμός σελίδων: 32 / Ασπρόμαυρο
Τιμή: 4,00 ευρώ
ISBN: 978-618-5115-00-5

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου