ένατη διάσταση

ένατη διάσταση
ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ WEBSITE

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Comics Over Salonika!


Με αφορμή την κυκλοφορία των νέων της -πολύ όμορφων- εκδόσεων, η Jemma Press ετοιμάζει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Παραθέτουμε το δελτίο τύπου με τις λεπτομέρειες και σας ενημερώνουμε πως στον πάγκο της Jemma, εκτός από τις ιδιαίτερα φροντισμένες εκδόσεις της εταιρίας, θα βρείτε και τις εκδόσεις της Ένατης Διάστασης στις οποίες συνεργάζονται οι Μαραγκός, Ζαφειριάδης και Πανταζής που το βράδυ εκείνο θα έχουν την τιμητική τους. Συγκεκριμένα θα βρείτε τεύχη της ανθολογίας Big Bang Comix (που επιμελείται ο Τάσος Μαραγκός) και του άλμπουμ Ο Κυρ Κονγκ και Άλλες Ιστορίες (του Τάσου Ζαφειριάδη) ενώ θα κάνει και την πρώτη της εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη Η Αράχωβα των Ζαφειριάδη/Πανταζή. Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειτα για ένα πολύ όμορφο μινι κόμικ των εκδόσεων μας που κυκλοφορεί σε περιορισμένα (και αριθμημένα) αντιτύπα και το οποίο δεν θα βρείτε στα καταστήματα. Ευχαριστούμε ιδιαιτερως τον Λευτέρη Σταυριανό για τη φιλοξενία και ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί.

Δελτίο Τύπου της Jemma Press
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, στο La Doze (Βηλαρά 1 & Συγγρού) θα γίνει παρουσίαση της εκδοτικής Jemma Press. Το αναγνωστικό κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να γνωριστεί με μια από τις πιο δραστήριες εκδοτικές εταιρίες της Ελλάδας στον χώρο των κόμικς και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εκδόσεις:
Krak komiks #7 του Τάσου Μαραγκού.
Κουλούρι #2 του Τomek.
Δεν είναι αυτό που νομίζεις #2 των Τάσου Ζαφειριάδη, Λουκά Τσουκνίδα, Παναγιώτη Πανταζή.
Το Πτώμα των Τάσου Ζαφειριάδη, Γιάννη Παλαβού, Θανάση Πέτρου.

Για τη Jemma Press θα μιλήσει ο εκδότης της Λευτέρης Σταυριανός.
Για το Krak komiks θα μιλήσει ο Χρήστος Σταμπουλής (δημιουργός κόμικς).
Για το Κουλούρι θα μιλήσει ο Τάσος Ζαφειριάδης (δημιουργός κόμικς).
Για το Δεν είναι αυτό που νομίζεις θα μιλήσει η Γκέλυ Μαδεμλή (δημοσιογράφος).
Για το Πτώμα θα μιλήσει η Αγιάτη Μπενάρδου (βιβλιοκριτικός & blogger).

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση με τους δημιουργούς. Στον χώρο θα υπάρχει stand της Jemma Press από όπου θα μπορείτε να προμηθευτείτε τις εκδόσεις της, ενώ για όσους το επιθυμούν οι δημιουργοί θα υπογράφουν αντίτυπα των κόμικς τους.

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΣΑΣ ΈΧΩ ΚΆΠΟΙΑ ΣΕΝΆΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉΣ ΦΑΝΤΑΣΊΑΣ ΚΎΡΙΌΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΏ ΚΌΠΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ,ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΤΕΊΝΕΤΕ ΚΆΤΙ ΝΙΚΟΣ 6936667262

    ΑπάντησηΔιαγραφή